Med varje del av mig

Once upon a time
I had a dream I had a vision
Of that someone that was missing
In my life
Here I am, looking back
On the road I used to travel
Through the darkness
Through the times of sacrifice
I can't believe how things can change so fast
I can see it in your eyes
We're gonna last

Chorus:
With every bit of me with all my heart
With every single breath I'm gonna love you
Fall into my arms tonight
Let's make it allright
If you ever come to doubt these words
Let me be the one to break it to you
I'm gonna love you endlessly
With every bit of me

Love will come and go
But as long as you are with me
I am happy to be someone
In this world
You're the day
That changed it all
You're the nights I will remember
For as long as I am walking on this earth


With every bit of me with all my heart
With every single breath I'm here for you now
Fall into my arms tonight
With every bit of me

If can dream it
If you believe me
Like I believe it
Standing here with you
You brought me something
Right out of nothing
You are the one thing
That makes it all come true
I can see it in your eyes
We're gonna last

With every bit of me with all my heart
With every single breath I'm gonna love you
Fall into my arms tonight
Let's make it allright
If you ever come to doubt these words
Let me be the one to break it to you
I'm gonna love you endlessly
With every bit of me

Ohh baby
Fall into my arms tonight
Let's make it allright
If you ever come to doubt these words
Let me be the one to break it to you
I'm gonna love you endlessly
With every bit of me


GOD JUL PÅ ER !

Avrapportering

I fredags morse reste jag med x2000 till stockholm tidigt på morgonen. Checkade in och installerade mig på mitt hotellrum innan jag träffade några kompisar. Efter lite fika, vandring i gamla stan på julmarknad och besök på mcdonalds var jag tillbaka på hotellet för lite välbehövlig vila och ombyte.

Runt kl 18 tog jag och 1 kompis tunnelbanan in till globen. Trodde vi. Vi klev på fel grön linje men den stannade tack o lov på globens närmaste station gullmarsplan. Så det vara bara att springa i 10 minuter i hellregn från stationen, upp till och igenom globens köpcentrum och fram till arenan. Där mötte vi upp 2 andra kompisar.
Trångt var bara förnamnet. Runt 14 000 människor trängdes ute i entreerna innan insläppet började. Och när dörrarna väl öppnades fick några dörrar stängas lika sbnabbt igen för att inte folk skulle bli ihjälklämda. Nåja "boardingen"  av arenan gick bra till slut.


Carolina Gynning var programledare innan sändningen började och i pauserna. Hon var även stand by som programledare för sändningen då den mästerlige Peter Jihde ska bli pappa och riskerade att måsta lämna under pågående sändning men ungen lät tack o lov vänta på sig.

Alldeles innan sändningen bärjade uppträdde min favorit Robin E med en låt. I pauserna sjöng även Anna, Johan och Robin B varsin låt. Alla fick naturligtvis jättebra publikmottagande men när Johan sjöng kokade arenan så jag trodde  taket skulle flyga iväg ;) hahah

Samma sak i pauserna när autografmaffian anföll dem så var det Johan som blev mest sysselsatt. Jag gillar Johans härliga stil men hans röst kan jag inte med.


 

Men faaasiken vilken bra final det var !!! Hela globen kokade i 3 timmar.

Medleyt i början med dom gamla idolerna var riktigt bra ! När måns låt började skrek hela arenan men tystnade tvärt när alla såg att det var en musikvideo ;) hahah
Kul att se Daniel Lindström och Daniel Karlsson också. Det är ju inte varje dag precis.


Tycker Kevins version av You´re the voice var asgrym. Gillade inte Alice första låtval men att hon kan sjunga är det inget tvivel om.

Sedan var det jämt i andra omgången med rocklåtarna, gillar både livin on a prayer och heavens on fire skarpt men när vinnarlåten sjöngs avgjorde Kevin defenitivt tävlingen ! Vilken grym inlevelse han sjöng med. Man märkte också vilken publiken gillade, så fort Alice vinkade fick hon ett "bra" publikmottagande och så fort Kevin vinkade kokade arenan över.


Il Divos framförande av The Winner Takes it All på italienska var mäktigt ! Förutom kidsen längst framme vid scen var hela arenan tyst. Alla blev nog väldigt tagna av dessa 4 sjönsjungande herrar.


Slutet blev klassiskt när Peter Jihde grundlurade allihopa ! hahahah väldigt elakt men roligt ändå. Det kändes som om någon pickade hål i globen med en nål och luften pyste ur totalt.

Efter att det riktiga kuvertet burits in och vinnaren avslöjats kulminerade allting givetvis. När Kevin sjöng With Every Bit of Me stod varenda människan i arenan upp och klappade eller gungade med.

Kunde inte ambulansskötarna som på skämt bar ner Katrin Z från scenen kört henne till sjukhus på riktigt. Jag försöker gilla henne men hon är så dum i huvudet så det går bara inte.

Ca 23.30 var jag ute ur arenan, hämtade jacka, mössa och vantar. Sen tog vi tunnelbanan till gamla stan och gick därifrån genom stockholm. Trängdes med fotografer och reportrar utanför ambassadeur för att få bra bilder när deltagarna anlände till efterfesten men expressens och aftonbladets papparazzis vet hur man ska bete sig så jag blev mest bortknuffad tyvärr.

Resten av kvällen/natten spenderades på en irländsk pub på kungsgatan och därefter McDonalds på vasagatan. Ca 02.45 var jag tillbaka på hotellet igen. Trött men glad och nöjd.

På lördagen sov jag över frukosten. Gick över på pressbyrån och köpte mig juice, en ost/skink baugette och en kycklingsallad istället.
Därefter var jag till uppsala och hälsade på en annan kompis, fikade och gick på stan. Trevligt. Som jag skrev tidigare gillar jag Uppsala väldigt mycket och Uppsala och Stockholm är absolut kandidater till bostadsort när jag ska flytta från Ljusdal.
På kvällen tog jag upptåget in till arlanda och utövade ett av mina största intressen. Flygfotografering !
Efter att jag var nöjd tog jag arlanda express tillbaka till stockholm. Satte mig på ett internetcafe i någon timme och gick därefter och köpte med mig massa godis, chips och coca cola som jag sedan mumsade i mig på hotellrummet medan jag kollade på tv.

Idag söndag så blev det mest shopping på åhléns och NK innan jag hämtade väskorna på hotellet och begav mig mot tåget för hemfärd. X2000 är ett riktigt trevligt, lugnt och skönt tåg. Det hände inte något särskilt under hemresan. Eller jo en sak måste jag berätta om. En skillnad mellan manliga och kvinnliga tågvärdar är att när man ska serveras te eller kaffe så ställer alla manliga tågvärdar muggen i behållaren som sitter på stolsryggen till sätet framför. Denna behållare lutar väldigt mycket så halva koppen rinner jämt ur. Har hänt varje gång det varit manlig tågvärd och det hände idag med. hahah tur att jag bara fick lite på mig. På nerresan var det kvinnlig tågvärd och hon ställde muggen på det fällbara bordet istället, Det är enda chansen om det ska gå bra. hahah vad jag är petig som anmärker på sånt ;)

Sammanfattningsvis var det en alldeles superduperperfekt helg !!! Och idolfinalen är det bästa jag varit på hittils i show-väg. Hur många idolfinaler och annat bra jag kommer se senare så blev denna absolut ett minne för livet.

Grattis Kevin, du har varit bäst hela tiden och var väl värd segern !


You're the voice try and understand it, Make a noise and make it clear.......

Nu håller jag på och packa det sista inför den stundande stockholmsresan tidigt i morgon bitti. Ska bli så vansinnigt roligt !!! Träffa lite roligt folk som man känner och även gå på idol-finalen !!! Yipeee. Jag håller på Kevin ! Det har jag gjort under hela idol i år. Han kan faktiskt bli den första svenska idolvinnaren som slår även efter idol. Hittils har det ju inte gått så bra när man vunnit.......

Ska ta mig till Uppsala på lördag för ytterligare ett besök samt shopping i staden. Uppsala är en av mina absoluta favoritstäder och ett möjligt alternativ för mig när jag sak välja bostadsort den dagen jag lämnar kära ljusdal.

På söndag blir det hemresa men innan dess ska jag hinna med lite julklappsshopping i estockholmo.

Nej nu måste jag fortsätta packningen ! Ha en trevlig helg allihopa, jag avrapporterar på söndag kväll när jag kommer hem igen !

Ciao

Monday Evening

Tommy used to work on the docks
Unions been on strike
Hes down on his luck...its tough, so tough
Gina works the diner all day
Working for her man, she brings home her pay
For love - for love

She says weve got to hold on to what weve got
cause it doesnt make a difference
If we make it or not
Weve got each other and thats a lot
For love - well give it a shot


Whooah, were half way there
Livin on a prayer
Take my hand and well make it - I swear
Livin on a prayer

Tommys got his six string in hock
Now hes holding in what he used
To make it talk - so tough, its tough
Gina dreams of running away
When she cries in the night
Tommy whispers baby its okay, someday

Weve got to hold on to what weve got
cause it doesnt make a difference
If we make it or not
Weve got each other and thats a lot
For love - well give it a shot


Weve got to hold on ready or not
You live for the fight when its all that youve got

Eller den här kanske är bättre ändå ? Jag är ett stort Bon Jovi-fan som ni nog märker

Wednesday and I´m Off Duty

An angels smile is what you sell
You promise me heaven, then put me through hell
Chains of love got a hold on me
When passions a prison, you cant break free

Youre a loaded gun
Theres nowhere to run
No one can save me
The damage is done

Shot through the heart
And youre to blame
You give love a bad name
I play my part and you play your game
You give love a bad name
You give love a bad name

Paint your smile on your lips
Blood red nails on your fingertips
A school boys dream, you act so shy
Your very first kiss was your first kiss goodbye

Youre a loaded gun
Theres nowhere to run
No one can save me
The damage is done


Kanske världens bästa låt ???

RSS 2.0