Fredag. En vecka sedan nu.......

Så var det fredag. Har försökt städa lägenheten lite tills nästa vecka ifall någon släkting vill komma och titta. Så man kommer fram på golvet iallafall. Nej så illa är det inte men man vill ju hålla snyggt ändå. Fy tusan vad kallt det är idag. ca 20 - ! Hoppas på lite behagligare väder på begravningsdagen. Men man får väl pälsa på sig ordentligt om inte annat. Tänk på att kolla upp vädret ni släktingar som kommer söderifrån !

Igår valde min mor och jag gravplats. Det blir ett mycket fint läge, invid en hög stenmur med stora träd som skyddar från vägen och alldeles längst upp vid en allé som leder ut på södra kyrkogården. Det blir mycket fint !
Men kyrkogården var som en isbana. Hoppas dom sandar på torsdag.

Idag har min mor och jag träffat prästen som ska vara officiant på begravningen. Vi pratade i lite drygt en timme om Göran, om hans liv, om oss, om våra liv, ja om allt möjligt, bestämde psalmer och diskuterade den övriga musiken samt en hel del praktiska saker. Det var ett mycket trevligt samtal vi hade.
Även om det kommer bli jobbigt så blir det en mycket fin och värdig begravning !
Hoppas du blir nöjd far ! Vi gör det så gott vi kan efter hur vi tror att du ville ha det.

Nu ska vi äta middag och sedan rensa ur garaget. Vanliga vardagssysslor som tar längre tid än vanligt att göra och är jobbigare på grund av omständigheterna naturligtvis. Vi måste tillåta oss själva att sörja i våran egen takt och på vårat eget vis. Inget sätt att sörja är fel, alla sörjer olika och det tar olika lång tid för oss alla !
För livet måste gå vidare dag för dag, för oss som finns kvar här. Göran skulle bli vansinnig om vi slutade med att leva våra egna liv bara för att han inte finns med oss här längre !

Men du ska också veta Göran, att även fast vi vet att du har det bra nu i det landet där du är nu, så kommer tomrummet efter dig kommer aldrig att kunna fyllas !

Ta hand om er !

Kramar till er alla från eder Rickard.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0