Midsommarinlägg nr 3 (Göteborg)

Sitter på hotellet i Göteborg efter en lång resdag. Reste med buss till Hudiksvall i morse, bytte där till X2000 till Stockholm där vi bytte till ett annat X2000 till Göteborg. En lång resdag med mycket sittande.

Här i Göteborg är det ganska varmt men ändå inte precis sommarvarmt. Gillar staden oerhört mycket på sommaren. Det är sveriges finaste sommarstad tillsammans med Stockholm och Uppsala.

Ikväll blev det mest bara lite strosande runt stan men god mat på restaurangen "lilla london" på kungsportsavenyn. Nu var inte restaurangen särskilt liten. Vi tänkte faktiskt gå till avenyn direkt men gick fel och tog en vända runt större delen av staden istället. Inte mig emot, det är ju när man går fel och inte vet riktigt vart man är som man får se mest ;)

Imorgon blir det hotellfrukost !! Alltid lika efterlängtat. Sen blir det några stadsärenden, bl.a Liseberg så klart innan kvällen. Konserten börjar kl 19.00. Längtar som en tok ! 
Språkade litegrann på facebook idag med en kille från Danmark som jag känner litegrann genom mitt flygfotointresse. Han hade varit på AC/DC igår på Parken i Köpenhamn och det var det lungt bästa han någonson hade varit på. Det gör ju inte längtan mindre om man säger så ;)
Nu misstänker jag att dom flesta som läser den här bloggen vet vilka AC/DC är men för den som inte vet det kan jag säga att det är ett av tidernas största hårdrocksband bildat på 70-talet av bröderna Malcom och Angus Young som spelar gitarr i bandet. Medlemmar har kommit och gått i bandet genom åren men den nuvarande uppställningen Malcom, Angus, Brian, Cliff och Phil har varit med länge. Sångaren Brian Johnson har en minst sagt unik röst om man säger så. Du ska nog gilla hårdrock om du ska tycka om deras musik.

Nej nu är det dags att sussa. Det blir en lååång men grymt rolig dag imorgon. Avrapportering från konserten kommer antingen imorgon kväll eller under måndagen.

Ha det så gott allihopa och glad midsommar !

Kram // Rickard

Lägger upp några smakprov så ni också får njuta.


http://www.youtube.com/watch?v=yex1yyySpyM
TNT

http://www.youtube.com/watch?v=lermqfhhJx4
Rock N´ Roll Train

http://www.youtube.com/watch?v=Bomv-6CJSfM
You Shook Me All Night Long

Och så finns det ju många många många fler................


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0