Sådär ja

Nu väntar vi på att arbetsvecka 48 ska börja. Jag har haft en väldigt lugn helg. Välbehövligt och skönt att få sova ut ordentligt då jag ibland inte sover så bra under veckorna. Kul även med dom svenska skidframgångarna. Grattis damer och herrar !

Idag har jag tvättat. Ska strax gå och ta reda på det sista. Tvättstugan här ät verkligen bra. Rent och snyggt och jag har aldrig haft något problem med maskinerna hittils. Däremot med en del grannar som inte håller tvättiderna och därmed finns kvar då min egen tvättid börjar :(

Har varit ute och gått en sväng idag men annars har det inte varit mycket till träning denna helg trots att jag hade alla möjligheter igår.

Min far mår efter omständigheterna ganska bra. Han har feber till och från men det är mycket lägre nu än tidigare. Han har ju tappat mycket i muskler men det är ju inte konstigt då han haft feber sedan i slutet av juli. Mycket lägre feber nu efter behandlingen än tidigare som sagt. Han har mindre ont också och säger själv att han känner sig lite bättre. Hoppas det är ett gott tecken !

Nu ska jag gå till tvättstugan, sedan kolla på most haunted på tv 4 +. Tycker om det programmet även om en hel del säkert är överdramatiserat. Men jag tror på någon form av högre makter och övernaturliga krafter så jag gillar dom där programmen.

Ny dag och nya tag i morgon som sagt. Vi ses !

Hej igen ...

Hej igen och ursäkta att jag inte skrivit något på sistonde.

Det har varit mycket annat att tänka på helt enkelt. Nåja det har inte hänt så mycket nytt i mitt liv. Jobbar på som vanligt. Det blir mer och mer att göra där runt jul. Jag fick min tjänst som mejeriansvarig i september ifjol och har egentligen aldrig vantrivts på den. Det är först nu på senare tid jag har på allvar börjat fundera över framtiden och börjat känna ett litet sug efter att börja med någonting annat. Har en del planer men inget är bestämt. Jag håller 2009 vidöppen än så länge men det är sannolikt att jag gör något annat någon gång under nästa år.
Omständigheterna hemma just nu gör dock att jag inte har någon akut brådska med att göra något annat.

Idag har jag gått upp i tid för att städa. Rikigt duktig :-)

Den planerade gävleresan blev av till slut och jag hade megapackning med mig hem på tåget :)

Måste börja ta tag i motionen nu igen. I somras cyklöade jag till färila via föne och hem igen över yxbo flera gånger i veckan. Det gav både en utmärkt kondition och viktnedgång. Nu är inte väderförhållandena för långcykling dom bästa med snö och is så det har blivit mest promenader och träning på min roddmaskin. Men nu har det var it lite si och så med den biten. Måste få in den träningen så att det blir regelbundet och flera gånger i veckan.
Det är lättare sagt än gjort, jag är en mästare på att komma på något som "är roligare och som jag hellre borde göra" än att träna. Det gäller att få bort den biten.

Som jag trodde......

så blev det ingenting i Gävle idag. Men imorgon så spenderar jag hela dagen där.

Nu ska jag ut och gå men ananrs blir det inte många knop idag. Lite skönt också med en riktig slappdag.

Ha en trevlig lördag !


Helg !

Slutade klockan 17 idag och gick min vana trogen runt kyrksjön innan hemgång. Skönt med 2 dagars ledighet.

Jag ska nog åka till Gävle imorgon för inhandling. Har tänkt i några veckor nu att jag ska åpka på en ren shoppingdag men jag har liksom inte kommit iväg ännu. Men imorgon ska det nog bli av. Jag säger bara "nog" ännu för säkerhets skull. Avrapporterar imorgon huruvida det blev av.

På grund av att det är alla helgons helgen så fick jag dubbla leveranser idag att ta reda på. Plus allt annat som kommer och som ska tas reda på. Tog min bästa kollega Marie till hjälp så dagen flöt på utan några bekymmer.

Känner mig fortfarande "baktung" sen förra helgen då jag nog sov 5 timmar på hela helgen så den här helgen ska innehålla mycket sömn !

Jag har infört chips, godis och popcornsförbud för mig själv. Ja jag vet, det låter drastiskt men det är verkligen enda chansen för att tvinga mig själv till att inte bomba i mig onyttigheter på kvällar och nätter. Sån är jag !

Nu blir det lite slöande framför tv:n innan sängen tar vid.

Ha en trevlig kväll !




RSS 2.0